Het online tuinontwerp- en kennisplatform

Hoe we, door mee te draaien in een scrum-team, garDsign helpen haar digitale product te verbeteren en de conversie te verhogen 

Samenwerking
  • Tweede Golf
Onze rol
  • UX/UI design
Sector
  • Agrarisch
  • Technologie
Opdrachtgever
  • garDsign

Hoe de tool werkt

Interactieve componenten

Interactieve componenten

Het kennisplatform

garDsign is niet alleen een tuintool; het is een kennisplatform dat verschillende gebruikers met elkaar in verbinding brengt. Denk aan een particuliere tuinontwerper, die hulp inroept van een hovenier, die op zijn beurt een getekende tuin en bijbehorende offerte deelt met zijn klant, terwijl de productleverancier zijn kennis en producten deelt op het platform en de tekentool.

Homepagina op mobiel

Dit is een omschrijving

Design-systeem

Helpcenter

Meten is weten

Met heatmaps, schermopnames en funnels verzamelen we data, die ons inzicht geven in het gebruik van de webapp en de website. Elk nieuw ontwerp testen we bij de gebruiker en waar nodig verbeteren we het.

Goed samenwerken is altijd belangrijk, maar als het gaat om complexe digitale producten is het essentieel. Wekelijks komen we samen in een scrum-team met de product owner en het development team. Met elkaar werken we zo aan nieuwe oplossingen en verbeteringen.
Met behulp van een globale roadmap plannen we sprints van twee weken, waarin wij met onze concepten en ontwerpen een week voorlopen op het development team.